tisdag, mars 04, 2008

Go Schyffert!! (uppdaterad)

Nu blev det plötsligt ett väldigt roligt skämt.

Jag tyckte inte att bröderna Schulmans "skämtande" med att skicka mail i någon annans namn under flera dagar var ett särskilt roligt påhitt. De försvarade sig dock starkt med att det bara var bus i klass med Hassan eller Kalle sändare och de var hånfulla mot dem som de skämtade med.

Nu har Henrik Schyffert skickat ut en inbjudan till sitt födelsedagskalas till sagda bröder men dagen kalaset innan tog han tillbaka inbjudan. Läs hans bloggpost.

Schulmans blev ledsna på riktigt sägs det av att råka ut för sin egen medicin.

Kanske är de inte så hippa och roliga trots allt som de själva tycks tro.

>>Uppdaterad med denna länk till bröderna Schulmans debattartikel i Expressen angående mailen i Patrick Ekwalls namn.
Patrick Ekwall har allt. Utom möjligen en smula självdistans. Och när han nu reagerar med sådan upprördhet åt detta lilla hyss så kan vi inte låta bli att tycka att det är lite, ja…larvigt.TV4:s vd – Ekwalls husbonde Jan Scherman – visar sundhet och insikt när han i går torsdag säger till Resumé: ”Den här typen av påhitt får vi stå ut med. Det är inte bara kungen och drottningen som ska tåla att få brallorna nerdragna”. Man ska egentligen inte teoretisera vad som är humor. Och vi vet nog egentligen inte ens riktigt vad ordet ”satir” innebär.

Jaha, bröderna Schulman, sura nu inte. Ni får stå ut med den här typen av litet hyss och tåla att få brallorna neddragna. Det har ni ju själva tyckt.>>

Inga kommentarer: