söndag, oktober 23, 2011

Härliga dagar!

Det är så härligt att träffa Centerkvinnor i landet. Det ger så mycket energi tillbaka att få möta alla engagerade kvinnor. Torsdag kväll var det Centerkvinnorna i Hjo. Bra samtal och en inspirerande författare på plats som berättade om sitt författarskap och om personlig utveckling. Här kan ni läsa mer om henne.

Fredagen bjöd på en heldag med många spännande vinklingar på temat Jämställd Skola. Jag fick äran att dela ut pris till Årets Brytare Christina Herrström för hennes bok och film "Tusen gånger starkare". Har ni inte läst den så kan jag verkligen rekommendera den.

Många andra spännande föreläsare var med denna dag, vi filmade och sände via Bambuser titta gärna på Centerkvinnorna.se

Lördag och Centerkvinnor i Dalarna. Härlig dag med bland annat sopplunch och utfrågning på torget i Leksand. Många spännande samtal och mycket inspiration fick vi från Tätte Örhammar-Sjöden som berättade om arbetet med att utveckla byn Öje.

För mig som ordförande för Sveriges största politiska kvinnoförbund är det fantastiskt att få träffa Centerkvinnorna i landet och jag ser fram emot att fler hör av sig så bokar vi en tid.

För det är i mötet mellan människor som vi får saker att hända!

Inga kommentarer: