lördag, februari 06, 2010

Centerpartiets kommundagar

Centerpartiet har kommundagar i Göteborg och stämningen är fantastisk. Maud har ett starkt stöd och vi pratar framtidsfrågor och idéutveckling. Centerpartiet är det parti som pratar eko-effektiv ekonomi, har lösningar för ungdomsarbetslöshetsfrågor och Centerpartiet driver på i många viktiga frågor.

I detta har partiledningen ett stort förtroendekapital och landets kommun-, landsting- och regionpolitiker ger Maud stående ovationer.

I medias rapportering låter det däremot på ett helt annat sätt, vilket inte är speciellt förvånande. På samma sätt som journalisterna nu gullar ohejdat med Maria Wetterstrand så är det en fullständig nedskrivning av Centerpartiet och Maud Olofsson. Här är bara en av många länkar som beskriver detta, denna från Expressen.

Under de här dagarna har vi pratat mycket om möjligheterna med bloggar, twitter och andra sociala medier. Här har vi nu en fantastisk chans att trots allt nå ut med vår politik och Marie-Louise Wernersson, ordförande i kommunala sektionen säger från scenen att vi ska göra världens bästa valrörelse. Låt oss alla hjälpas åt och det börjar hos dig och mig.

Fram för det gröna, varma i politiken! Sverige behöver ett starkt Centerparti.

Inga kommentarer: