söndag, oktober 11, 2009

män vs kvinnor 4 - 1

Jag tittar inte på "Här är ditt liv". Jag konstaterar bara att nu har man haft 4 män och 1 kvinna som gäst i programmet.

Ett vanligt argument när män ska försvara en bolagsstyrelse utan kvinnor är att det inte finns några kvinnor med rätt kompetens. Jag vet inte vad Oldsberg skyller på men här kommer några tips.

Persbrandt och Wollter är skådespelare. Vad sägs om Liv Ullman, Pernilla August, Christina Schollin för att bara ta några av alla fantastiska skådespelande kvinnor.

Svennis finns i idrottsvärlden. En kvinna som skulle vara intressant i dessa sammanhang är till exempel Annika Sörenstam.

Jan Eliasson från den politiska världen, varför inte Centerpartiets Karin Söder eller Socialdemokraternas Margot Wallström.

Så några tips till i en blandad grupp: Amelia Adamo, Solveig Ternström, Lill Lindfors, Eva Rydberg, Christina Stenbeck, Birgitta Johansson Hedberg för att bara nämna några.

Och Ingvar Oldsberg, om ingen av dessa ändå duger till dig så kan jag komma fram med ytterligare ett antal förslag. Det är bara att höra av sig till mig. Mina kontaktuppgifter hittar du under min profil.

1 kommentar:

Inger Fredriksson sa...

Gunilla,
du har alldeles rätt! Jag gjorde ett inlägg på min blogg, när Oldsberg hade sin andra man i "Herr är ditt liv". Onekligen har Oldsberg problem med brudar, men det borde ju inte statstelevisionen ha.
Inger