söndag, augusti 30, 2009

Du kan aldrig någonsin vinna mot media

Det ska också sägas att Linus Thörnblad tillhörde bottenskrapet, lallarna, statisterna och de som inte hörde hit.
...

Men fortfarande vill jag upprepa vad jag upprepat förr: Thörnblad skulle kanske se sig om efter nåt annat, som inte involverar hopp, tävling och publik.

Så skriver Mats Olsson, Sportkrönikör på Expressen som presenteras på Expressens bildbyline med epitetet:
Sveriges mäktiges krönikör.

Denne mäktige krönikör tycker inte om Linus Thörnblad. Han tycker så illa om honom att han tillhör "bottenskrapet, lallarna och statisterna". Mats Olsson tycker inte att Linus Törnblad, 24 år ska ägna sig åt något som "involverar hopp, tävling eller publik".

Linus Thörnblad försöker, enligt egen utsago få tag i Mats Olsson för ett samtal men Mats Olsson är inte anträffbar. Då gör Linus Thörnblad en banderoll med texten Mats Olsson och två överkryssade getingar. Friidrottsförbundet ger honom en muntlig varning för detta för Sveriges mäktigaste krönikör behöver man hålla sig väl med.

Jag har full sympati för Linus Thörnblads reaktion men tyvärr kommer det inte att hjälpa. Mats Olsson, Sveriges mäktigaste krönikör kommer att tycka ännu mer illa om dig och kommer att ta första bästa tillfälle för att hämnas. Mats Olsson tycker inte att du ska ägna dig åt något som "involverar hopp, tävling eller publik" och då är det bästa du kan göra att bara lägga ner alltsammans.

Media kommer att jaga dig som en räv på rävjakt tills du står där flåsande och inser att det inte finns någon utväg. De kommer att tvinga ut dig ur ditt gryt och jaga tills de fått det blod de så gärna vill ha. Du kommer aldrig undan mediedrevet och du kan aldrig någonsin vinna mot media.

Du hade en dröm om att hoppa höjdhopp men tyvärr...media bestämmer och du kan inget göra.

Inga kommentarer: