lördag, februari 23, 2008

Debatt på Höglandsnytt mellan 2 centerpartister

Lars-Anders Erikssons inlägg från den 20 feb.
Mitt svar.
Replik från Lars-Anders Eriksson.

7 kommentarer:

Lars sa...

Rubriken är bara till två tredjedelar rätt!!!!!

Gunilla Hjelm sa...

Hur menar du?
/Gunilla

Lars sa...

Rubriken stämmer bara för de två första artiklarna. Och två av tre ar som bekant två tredjedelar.

Gunilla Hjelm sa...

Menar du att ditt första inlägg eller sista replik inte ingår i debatten eller?...

Eller är det mitt svar som inte ingår?...

Jag förstår inte riktigt hur du menar eller kanske jag inte förstår hur en debatt går till?...

...möjligen??

Lars sa...

Alla tre ingår i debatten men rubriken är bara rätt för de första två artiklarna.

Livet är inte alltid så enkelt. Ibland måste man tänka lite utanför de vanliga ramarna för att hitta svaren. Fick ni inte lära er det under studietiden?

Gunilla Hjelm sa...

Du vill uppenbarligen inte förklara hur du menar och jag tänker inte ödsla tid på att gissa mig till lösningen på din "gåta" så jag släpper detta nu.

Det är ju trevligt om din ordlek kunnat bereda dig nöje.
/Gunilla

Lars sa...

Det du vill benämna som ordlek påverkar inte mitt nöjeskontot i någon nämnvärd betydelse, varken postitivt eller negativt.

Destå större nöje har jag av att läsa VP:s artikel med rubriken "Tekniska skall analysera ökade fastighetskostnader" eftersom det ligger i linje med min debattartikel som du svarade på.

Saken är den att jag skickade ut innehållet i min debattartikel via mail cirka en vecka innan den publicerades på Höglandsnytt. Vidarebefordrat från en på mottagarlistan hamnade den hos två tjänstemän på tekniska. Det vill säga drygt en vecka innan ert sammanträde i nämnden den 21 februari som för övrigt gick av stapeln dagen efter min artikel publicerades.

Nu handlar detta inte så mycket om nöje för min del, jag kan bara konstatera att, trotts din jämförelse med andra som betalar 50 kr/kvm kan kommunens fastighetsförvaltning bli ännu bättre än vad den är idag.

Om det finns något samband med min blick i bokslutet eller ej har väl egentligen ganska liten betydelse. Låt oss nu sätta kommuninvånarnas plånböcker i centrum istället för att tjafsa om vem som har rätt eller fel i debatten oss emallan. Nu får vi hoppas att tjänstemänen i tekniska förvaltningen lyckas effektivisera fastighestförvaltningen ytterligare ett snäpp.