söndag, januari 06, 2008

Operation Varma Fötter

I senaste numret av tidningen Land kan man läsa om Lotta Sandström som jobbar i den svenska utlandsstyrkan i Afghanistan. Lotta har startat operation Varma Fötter där insamlade pengar förvandlas till varma skor till barn. Hon har tills nu delat ut ungefär 1500 par men behovet är mycket större än så. Det är vinter och många barn går barfota i kyla och snö.

Vi har skänkt pengar och vill du också så gör du så här. Texten är hämtad från tidningen Land.

För 65 kronor kan Lotta Sanström köpa ett par varmfodrade vinterkängor och ett par sockor. Sätt in 65 kronor på Lotta Sandströms Nordeakonto: 4051 18 99110. Kontot är inget 90-konto men det används enbart för skohjälpen i Afghanistan. De som arbetar i FS14, Försvarsmaktens utlandsstyrka i Afghanistan, ansvarar för att kängorna kommer till de mest behövande utan mellanhänder och omkostnader.

Skicka gärna ett mail till lottasandstrom@yahoo.se och berätta att du sätter in pengar på kontot så vet Lotta att pengar är på väg och kan beställa skor i förväg. Alla mailadresser sparas. Lotta skickar personligen information om hur insamligen fortlöper.

...
Från min familj skänkte vi 650 kr. Det blir 10 barn som får en "julklapp" från oss. Jag utmanar bloggläsarna att också bidra till barns varma fötter. Det värmer i hjärtat.

Inga kommentarer: