torsdag, november 25, 2010

Manifestation del 2

(Uppdaterad: Rolf Grönvall på Höglandsnytt har ändrat sin text så att det nu framgår att partierna inte engagerats tidigare i manifestationen)

På Höglandsnytt står idag om den manifestation som Vetlandaposten skrev om i går och som jag kommenterade här på bloggen.

Rolf Grönvall på Höglandsnytt skriver så här:
De politiska partierna har inte varit intresserade av att engagera sig. Undantaget är Vetlanda Framåtanda, som kommer att finnas på plats.
Nu är det bara så att ingen av oss andra partier har fått någon inbjudan till att möta upp manifestationen. Vi har fått veta genom det media skrivit och ingen av oss visste tiden för manifestationen. Jag ringde därför upp den som enligt Höglandsnytt var ansvarig för arrangemanget och han menade att han blivit feltolkad i artikeln. Han menade att han var glad för varje parti som ville engagera sig för frågan. Vi kom överens om att han skulle skicka en inbjudan till de olika politiska partierna och så får vi se hur många som med det korta varslet kan komma.

Jag ser givetvis positivt på att företagarna på detta sätt ger oss stöd att bära med oss när vi möter företrädarna för polismyndigheten. Polisen är organiserad och finansierad av staten och jag kommer att uppmana företagarna att tillsammans med oss rikta sina krav till dem som har ansvaret, dvs länspolisstyrelse och rikspolisstyrelse.

Inga kommentarer: