måndag, januari 26, 2009

Hemma och sjuk

Vaknade med 39 graders feber och hosta. Det innebär att jag inte kommer att göra allt för många knop idag utan sängläge är det som gäller.

Efter att diskuterat med ett antal personer så har jag bestämt mig för att inte svara på denna insändrare från Wetlandalistan. För hur ska man kunna seriöst kunna bemöta denna typ av oseriösa påhopp.

Vetlandas kommunstyrelseordförande tycker att det är viktigare att ondgöra sig över journalister i allmänhet och Lisa Marklund i synnerhet i sin blogg än att ägna sig åt Vetlanda, vilket borde vara hennes huvudsakliga uppgift som kommunalråd.

Författaren försöker få det till att jag inte ägnar tillräcklig tid åt Vetlanda. Jag har långa arbetsdagar och gör många, många timmar per vecka i mitt uppdrag men jag tror också att kommuninnevånarna förstår att jag både har familj, vänner och en och annan fritidssysselsättning som jag också hinner med. Förutom att vara kommunalråd är jag också mamma och människa.

Janne Åsander och Wetlandalistan sätter en debattnivå som har passerat anständighetens gräns och jag vill markera att jag inte tycker att detta är okej. Jag diskuterar gärna sakfrågor men denna typ av förnedrande påhopp kan jag inte acceptera.

Jag har också blivit uppmärksam på ett antal inlägg på Lars-Olof Reinfeldts blogg som jag idag har kommenterat. Det är heller inte okej att kalla mig för "statistik-maja", påstå att jag skulle hindra debatt eller ljuga om ett möte.

Jag avslutar min kommentar på Lars-Olof Reinfeldts blogg på förljande sätt som också får avsluta detta inlägg.
Du, Lars-Olof Reinfeldt och Wetlandalistan har nu passerat anständighetens gräns och jag har tappat allt förtroende för dig som person och för ditt kommande parti.

Jag vet nu att du inte bryr dig om hur du förnedrar andra människor men jag vill markera att jag inte tycker att det är okej och jag skulle gärna vilja ha en förklaring på varför du agerar som du gör.

2 kommentarer:

LO Reinfeldt sa...

Hej Gunilla,

Jag vill bara önska dig god bättring och att vi välkomnar dig till en saklig debatt utan härskartekniker och förnedring.

Lars-Olof Reinfeldt
WetlandaListan

PS. Någon måste bry sig om de utsatta i samhällets bottenskickt.

Gunilla Hjelm sa...

Du ska ha tack för önskan om god bättring men i övrigt var ditt svar så som jag förväntande mig. Du slingrar dig och undviker att svara på mina frågor.

Jag är verkligen nyfiken på varför du istället för saklig debatt använder dig av personliga påhopp.

"statistik-maja", "röstboskap" och att ljuga om vårt möte i fullmäktige. Att från Wetlandalistan göra personliga påhopp om hur jag jobbar.

Nej jag har verkligen inget förtroende för dig och ditt kommande parti efter detta och jag vill markera att ert agerande inte är okej. Men jag förstår tyvärr av ditt svar att detta kommer att fortsätta.